طبیعت زیبای اندونزی را بهتر بشناسید

طبیعت زیبای اندونزی همواره به عنوان یکی از عوامل جذب مسافر و گردشگر به این کشور در فصول مختلف محسوب می شود.

طبیعت زیبای اندونزی
طبیعت زیبای اندونزی همواره به عنوان یکی از عوامل جذب مسافر و گردشگر به این کشور در فصول مختلف محسوب می شود.

طبیعت زیبای اندونزی همواره به عنوان یکی از عوامل جذب مسافر و گردشگر به این کشور محسوب می شود، اندونزی از تعداد زیادی جزیره تشکیل شده است که به حدود 17508 جزیره می رسد و این جزایر مجمع الجزایری را تشکیل می دهند که بین آسیای جنوب شرقی و شمال قاره استرالیا قرار دارد. برخی از جزایر کوچک خالی از سکنه هستند.

اندونزی حدود 238 میلیون نفر جمعیت دارد و چهارمین کشور پرجمعیت جهان و اولین کشور جهان اسلام محسوب می شود. اندونزی نام خود را از کلمه لاتین Indus به معنی هندوستان و کلمه یونانی Nisos به معنی جزیره گرفته است،

طبیعت زیبای اندونزی

قرار گرفتن جزایر اندونزی در لبه صفحات تکتونیکی اقیانوس آرام و اوراسیا، آن را از نظر زمین شناسی منطقه ای ناپایدار ساخته است، زیرا سرزمین آن اغلب در معرض زلزله و آتشفشان است. ساختار زمین شناسی و فعالیت لرزه ای دائمی در سرزمین آن شمال سونامی سوماترا رخ داد که حدود 167736 نفر را کشت. به همین ترتیب، زلزله یوگیاکارتا در سال 2006 گرد و غبار آتشفشانی که توسط آتشفشان ها به بیرون پرتاب می می کند.
این امر برای طبیعت زیبای اندونزی، حاصلخیزی بالایی برای خاک فراهم کرد که آن را به یکی از حاصلخیزترین خاک های جهان، به ویژه در جزایر تبدیل کرد. حاصلخیزی خاک یکی از دلایل تراکم بالای جمعیت در بسیاری از این جزایر بود.

جزایر اندونزی دارای تنوع جغرافیایی و زمین شناسی منحصر به فردی هستند، وقوع این جزایر در آب و هوای گرمسیری با دمای معتدل در طول سال و به دلیل نفوذ آب ها و میزان بارندگی شدید بین 721 میلی متر تا 4146 میلی متر در برخی موارد مناطق، همه اینها منجر به تشکیل پوشش گیاه‌شناسی متنوع شد، جایی که ما جنگل‌های انبوهی را پیدا می‌کنیم که دست انسان به آنها دسترسی نداشت، و علف‌های هرز و گیاهان دارویی، که به ایجاد یک محیط حیوانی متنوع نیز کمک کرد.

از نظر تنوع زمین شناسی، آتشفشان های فعال و همچنین آتشفشان های غیرفعال وجود دارد و زمین لرزه ها به وفور وجود دارد و به طور متوسط ​​سالانه 500 زلزله رخ می دهد.

طبیعت زیبای اندونزی
طبیعت زیبای اندونزی همواره به عنوان یکی از عوامل جذب مسافر و گردشگر به این کشور در فصول مختلف محسوب می شود.

واحدهای جغرافیایی مجمع الجزایر اندونزی

مجمع الجزایر اندونزی را از دید طبیعت زیبای اندونزی می توان به چهار واحد جغرافیایی تقسیم کرد:

  • واحد اول: شامل بزرگترین جزایر است که عبارتند از سوماترا، جاوه، کالیمانتان و سولاوسی.
  • واحد دوم: مهمترین آنها جزایر جنوب شرقی مانند جزایر سومباوا، کومودو، ووفلورس، ساوو و لامپاتا هستند.
  • واحد سوم: جزایر ادویه و ادویه که مهمترین آنها جزیره ترنات، تیدورا، سیرام و مالوکو است.
  • واحد چهارم: مهمترین آنها جزایر ایریان و گایا است.
09939888830